Punkkibussin hinnasto 2022

  • Aikuisten TBE-rokotus 49 - 53€

    Yli 12-vuotiaat.

  • Lasten TBE-rokotus 45 - 48€

    Alle 12-vuotiaat.

Lisäksi kampanjahintoja viikoittain suoraan Punkkibussista!

Meiltä saa sekä Ticovac että Encepur TBE -rokotteita ilman ajanvarausta.

Nämä ovat kokonaishintoja, joihin sisältyy rokotteen hinta, rokotusneuvonta, pistosmaksu, toimistomaksu, rokotuskortti ja muistutuspalvelu.

Suosittelemme punkkirokotusta jo 1-vuotiaasta alkaen lapsille, jotka oleskelevat puutiaisaivokuumeen riskialueilla. Sekä lapset että aikuiset tarvitsevat 2 rokotusta (2-4 viikon välein) täyden rokotussuojan saamiseksi. Kolmas rokote tulee ottaa 5-12 kuukautta 2. rokotteen jälkeen.

Punkkibussissa käyvät maksutavat: pankkikortti (lisäksi Visa, Visa Electron ja Mastercard)

Rokotustiedot kirjataan Omakantaan, kantamaksu on 1,50 € per potilaskäynti.

 

Muut rokotukset Punkkibussista:

 
Tetanusrokotus: 35 €

sisältää rokotteen, rokotuksen ja rokotuskortin. Rokote on mahdollista ottaa yhtä aikaa punkkirokotuksen kanssa. Yksi annos antaa vähintään 10 vuoden suojan, iästä riippuen.

Influenssarokotukset: 35 €

Punkkibussista saat tehokkaamman 4-valenttisen influenssarokotteen, joka antaa parhaan mahdollisen suojan alkamassa olevan kauden 2021/2022 A- ja B-influenssaepidemiaa vastaan.
Sisältää rokotteen, rokotuksen ja rokotuskortin. Rokote on mahdollista ottaa yhtä aikaa punkkirokotuksen kanssa. Kausi-influenssan ensimmäinen aalto on tyypillisesti odotettavissa loppusyksyn aikana. Rokote antaa suojan influenssaa vastaan noin 2 viikon kuluttua sen ottamisesta. Koronaepidemian aikana on erityisen järkevää suojautua kaikilta infektioilta, kuten myös influenssalta, jotta influenssaan sairastuminen ei laskisi yleiskuntoa, ja sitä kautta altistaisi sairastumaan herkemmin koronavirusinfektioon.

Nenäsumutteena annettava influenssarokote lapsille: 52 €
Saatavilla nyt kaikista Punkkibusseista!
Pneumokokkirokotus: 109 €
Sisältää rokotteen, rokotuksen ja rokotuskortin. Rokote on mahdollista ottaa yhtä aikaa punkkirokotuksen kanssa. Yksi annos antaa elinikäisen suojan (käytämme Prevenar13-valmistetta).
Hinkuyskärokote: 65 €
Sisältää rokotteen, rokotuksen ja rokotuskortin (erityisesti hyödyllinen ikääntyville henkilöille, astma -ja keuhkoahtaumapotilaille).
Hepatiittirokote (A+B): 68-78 €
Sisältää rokotteen, rokotuksen ja rokotuskortin. Rokote on mahdollista ottaa yhtä aikaa punkkirokotuksen kanssa. Kolme annosta antaa elinikäisen suojan.
MPR-rokote: 58 €
Suojaa tuhkarokolta, vihurirokolta ja sikotaudilta. Uusimpien tutkimusten mukaan antaa suojaa myös koronataudilta.
Sisältää rokotteen, rokotuksen ja rokotuskortin. Rokote on mahdollista ottaa yhtä aikaa punkkirokotuksen kanssa. Ensimmäisen rokotuksen jälkeen tulee ottaa yksi tehosterokote 6kk-3v kuluttua elinikäisen suojan saamiseksi.
Vyöruusurokote: 235 €
Uusi vyöruusurokote suojaa tehokkaasti vyöruusulta, kun rokotetta on saanut 2 annosta, 2-6 kuukauden välein otettuna. Rokotteen voi ottaa yhtä aikaa muiden rokotteiden, kuten punkkirokotteen, kanssa.
Myöskään koronarokotteeseen ei tarvitse pitää väliaikaa.
Muut rokotukset:
Punkkibussista saat kätevästi ja edullisesti myös muut tärkeät rokotukset mm. matkalle: Kolera-, polio-, japanin aivokuume-, lavantauti- ja keltakuumerokotukset. 
Näihin rokotuksiin tullessasi pyydämme ennalta varmistamaan kyseisen rokotteen saatavuuden lähettämällä meille sähköpostia: [email protected]

Punkkibussissa käyvät maksutavat: pankkikortti (lisäksi Visa, Visa Electron ja Mastercard)

Rokotustiedot kirjataan Omakantaan, kantamaksu on 1,50 € per potilaskäynti.