Punkkibussin hinnasto 2022

  • Puutiaisaivokuumerokote 55€

    Yli 12-vuotiaat.

  • Lasten puutiaisaivokuumerokote 50€

    1-11 vuotiaat. Suosittelemme punkkirokotusta jo 1-vuotiaasta alkaen lapsille, jotka oleskelevat puutiaisaivokuumeen riskialueilla. Sekä lapset että aikuiset tarvitsevat 2 rokotusta (2-4 viikon välein) täyden rokotussuojan saamiseksi. Kolmas rokote tulee ottaa 5-12 kuukautta 2. rokotteen jälkeen. Nämä ovat kokonaishintoja, joihin sisältyy rokotteen hinta, kantamaksu, rokotusneuvonta, pistosmaksu, toimistomaksu, rokotuskortti ja muistutuspalvelu.

Punkkibussissa käyvät maksutavat: pankkikortti (lisäksi Visa, Visa Electron ja Mastercard)

Rokotustiedot kirjataan Omakantaan, kantamaksu on 1,50 € per rokotus.

Tarkistamme henkilöllisyyden rokotuskäynnin yhteydessä. Otathan kuvallisen henkilöllisyystodistuksen mukaan!

 

Muut rokotukset Punkkibussista:

 
Tetanusrokotus: 35 €

Sisältää rokotteen, rokotuksen ja rokotuskortin. Rokote on mahdollista ottaa yhtä aikaa punkkirokotuksen kanssa. Yksi annos antaa vähintään 10 vuoden suojan, iästä riippuen.

Pneumokokkirokotus: 130 €
Sisältää rokotteen, rokotuksen ja rokotuskortin. Rokote on mahdollista ottaa yhtä aikaa punkkirokotuksen kanssa. Yksi annos antaa elinikäisen suojan (käytämme Apexxnar-valmistetta).
Jäykkäkouristus-kurkkumätä-hinkuyskärokote: 80 €
Sisältää rokotteen, rokotuksen ja rokotuskortin (erityisesti hyödyllinen ikääntyville henkilöille, astma -ja keuhkoahtaumapotilaille).
Hepatiittirokote (A+B): 85 € (Lapset 80€)
Sisältää rokotteen, rokotuksen ja rokotuskortin. Rokote on mahdollista ottaa yhtä aikaa punkkirokotuksen kanssa. Kolme annosta antaa elinikäisen suojan.
MPR-rokote: 60 €
Suojaa tuhkarokolta, vihurirokolta ja sikotaudilta. Uusimpien tutkimusten mukaan antaa suojaa myös koronataudilta.
Sisältää rokotteen, rokotuksen ja rokotuskortin. Rokote on mahdollista ottaa yhtä aikaa punkkirokotuksen kanssa. Ensimmäisen rokotuksen jälkeen tulee ottaa yksi tehosterokote 6kk-3v kuluttua elinikäisen suojan saamiseksi.
Vyöruusurokote: 250 €
Uusi vyöruusurokote suojaa tehokkaasti vyöruusulta, kun rokotetta on saanut 2 annosta, 2-6 kuukauden välein otettuna. Rokotteen voi ottaa yhtä aikaa muiden rokotteiden, kuten punkkirokotteen, kanssa.
Myöskään koronarokotteeseen ei tarvitse pitää väliaikaa.
Muut rokotukset:
Punkkibussista saat kätevästi ja edullisesti myös muut tärkeät rokotukset mm. matkalle: A-Hepatiittirokote, kolera-, polio-, japanin aivokuume-, lavantauti- ja keltakuumerokotukset. 
Näihin rokotuksiin tullessasi pyydämme ennalta varmistamaan kyseisen rokotteen saatavuuden lähettämällä meille sähköpostia: [email protected]

Punkkibussissa käyvät maksutavat: pankkikortti (lisäksi Visa, Visa Electron ja Mastercard)